www

Ultimele știri

Tehnologiile BitDefender au dominat topul AV-Comparatives

April 2011


Patru din primele şapte cele mai performante produse de securitate au la bază tehnologii BitDefender

 

BUCUREŞTI, România –  19 aprilie, 2011 - BitDefender, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, a obţinut rezultate superioare la cel mai recent test derulat de organizaţia independentă AV- Comparatives: BitDefender Antivirus Pro 2011 s-a clasat în prima categorie valorică şi alte trei produse de securitate ce au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.

 

Testul a examinat cele mai performante produse de securitate din perspectiva ratei de detecţie şi a raportărilor fals-pozitive. În funcţie de rezultate, produsele au fost încadrate în patru categorii valorice: “advanced +”, “advanced”, “standard” şi “tested”. Şapte produse, printre care şi BitDefender Antivirus Pro 2011, au primit cel mai bun rating, “advanced+”. Mai mult decât atât, alte trei produse de securitate care au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.

 

Ce ne-a bucurat în mod deosebit e faptul că tehnologia BitDefender este dominantă în topul celor mai performante produse. Deoarece metodologia de evaluare e publică, transparentă şi validată de industrie, rezultatul obţinut e o dovadă a faptului că BitDefender este lider în tehnologii de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Labs.

 

BitDefender a obţinut rezultate superioare în ultimul nostru test. Standardele noastre de evaluare sunt foarte ridicate, astfel că o poziţie în categoria “advanced+” este cu adevărat o realizare”, a declarat Andreas Clementi, reprezentant AV-Comparatives.

 

În ultimele 12 luni, tehnologiile BitDefender au obţinut punctaje ridicate la o serie de testări specializate, dar şi din perspectiva consumatorilor. Pe lângă rezultatele superioare din testările AV Comparatives şi AV-Test.org, publicaţii internaţionale precum  Which? din Marea Britanie, Stiftung Warentest din Germania şi Consumersearch din SUA, au apreciat pozitiv produsele BitDefender.

 

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.


Share