www

Ultimele știri

Soluțiile de securitate Bitdefender pentru companii câștigă premiul pentru cea mai bună performanță, acordat de AV-TEST, pentru al treilea an consecutiv

February 2017


Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender anunță că suita destinată protecției terminalelor din companii a primit premiul pentru cea mai bună performanță din partea reputatului institut independent german AV-TEST.

Premiul recunoaște „performanța impresionantă” și „rezultatele remarcabile”, urmare a șase runde de testare pe durata anului 2016. Soluțiile de securitate destinate companiilor au obținut distincția pentru cea mai bună performanță pentru trei ani la rând.

„Testele efectuate pe suita de soluții Bitdenfeder de-a lungul anului 2016 au demonstrat că utilizatorii nu trebuie să facă vreun compromis între viteză și protecție pentru dispozitivele lor. În activitatea de zi cu zi, sistemele testate nu au fost încetinite de soluția de securitate, iar produsele au obținut rezultatele remarcabile pentru performanță și ușurință în utilizare”, spune Guido Habicht, CEO al AV-TEST.

Evaluările experților AV-TEST au vizat atât testarea detecției de amenințări informatice, inclusiv a celor avansate sau necunoscute (de tip zero-day), cât și monitorizarea impactului asupra vitezei de operare pe sistemele analizate.

„Testele au confirmat că soluțiile Bitdefender le permit utilizatorilor să copieze, să descarce și să instaleze aplicații și să ruleze programe sau site-uri mai rapid decât în cazul soluțiilor competitorilor”, se arată în analiza efectuată de AV-TEST.

Cu peste șase brevete înregistrate în materie de inteligență artificială, algoritmii de machine-learning integrați în soluțiile Bitdefender pot depista cele mai avansate amenințări cibernetice, inclusiv pe cele noi și complexe.

„Testările institutelor independente confirmă că excelența și munca intensă sunt răsplătite chiar de către experții din industrie, dar și de către cea mai importantă audiență – companiile pe care le protejăm. În fiecare an din ultimii trei, Bitdefneder a bifat cel mai mare scor cumulat pentru protecție, performanță și ușurință în utilizare. Toate aceste realizări confirmă calitatea soluțiilor noastre”, spune Harish Agastya, vicepreședinte pentru soluții enterprise în cadrul Bitdefender.


Share