www

Ultimele știri

Solutia Bitdefender Mobile Security, preinstalata pe tabletele Allview

June 2012


Bitdefender și Allview anunță un parteneriat prin care tabletele Allview vor fi echipate cu soluția antivirus Bitdefender Mobile Security.

 

BUCUREȘTI, 1 iunie 2012– Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus și Allview, compania românească specializată în producția și distribuția de produse IT&C anunță un parteneriat prin care tabletele Allview vor fi echipate cu soluția antivirus Bitdefender Mobile Security.

 

Produsul de securitate va fi preinstalat în sistemul de operare al tabletelor Allview care urmează să fie lansate în perioada imediat următoare.

“Soluția Bitdefender Mobile Security face parte din seria de facilități pe care le atașăm produselor noastre. Parteneriatul cu Bitdefender ne dă posibilitatea de a oferi utilizatorilor tabletelor noastre o experiență de navigare sigură care le va proteja datele personale”, a declarat Olivia Cardaș Marketing Manager Allview.

 

Bitdefender Mobile Security include modul antifurt, securitate web, verificare și scanare de aplicații care avertizează utilizatorii dacă accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă și care localizează, blochează și șterg memoria tabletei de la distanță în caz de furt. Mai mult, prin tehnologia Bitdefender cloud, scanarea se realizează atunci când este necesar, fără a afecta consumul bateriei.

 

Utilizatorii tabletelor Allview vor beneficia gratuit de versiunea premium a soluției antivirus timp de 3 luni. La sfârșitul celor 90 de zile, aceștia vor putea cumpăra licența pentru extinderea perioadei cu un an de zile din shop-ul Allview.


Share