www

Ultimele știri

BitDefender participă la iTEC 2010

May 2010


BitDefender ®, producătorul multiplu premiat pentru soluţiile sale anti-malware, participă la IT Engineering Contest (iTEC).

Bucureşti, România - 06 Mai 2010 - BitDefender ®, producătorul multiplu premiat pentru soluţiile sale anti-malware, participă la IT Engineering Contest (iTEC). IT Engineering Contest este un concurs naţional, aflat la a doua ediţie, organizat de Liga AC din cadrul Universităţii “Politehnica” Timişoara. Participarea in acest proiect este parte din programul „Academica” lansat de BitDefender, un program de educare şi formare pentru studenţi în domeniul securităţii.

iTEC îşi propune să ofere un cadru oficial de dialog centrat pe tematica tehnologiei informaţiei între mediul academic si liceal de specialitate şi companii, ca factor decisiv în formarea viitorilor specialişti în domeniul IT.

Perioada de desfăşurare a competiţiei este 7-9 mai 2010 şi se va desfăşura la Universitatea „Politehnica” din Timişoara. Competiţia are 2 secţiuni: cea dedicată studenţilor şi cea destinată în special elevilor din clasele a 11-a şi a 12-a.

În cadrul acestui concurs BitDefender lansează teme ce vor testa abilităţile participanţilor de gândire algoritmică şi reverse engineering.

La finalul competiţiei, BitDefender va premia studenţii cu componente IT şi software cu licenţă.

„Sprijinul pe care îl oferim prin participarea în astfel de evenimente reprezintă o tradiţie deosebit de importantă pentru BitDefender şi are ca scop încurajarea performanţei în diferite arii de activitate, contribuind la sprijinirea eforturilor celor care doresc să atingă excelenţa profesională” a spus Balint Szente, Virus Analyst Team Leader, BitDefender.

„BitDefender este mereu alături de tineri pentru a-i sprijini în proiectele şi iniţiativele lor şi pentru a le deschide calea către noi oportunităţi. BitDefender va oferi , ca şi până acum, oportunităţi celor mai pasionaţi şi creativi tineri de a învăţa lucruri noi şi de a descoperi noi orizonturi, precum şi de a lucra alături de experţi într-un mediu de lucru performant unde să dobândească abilitățile practice de care vor avea nevoie după promovarea ciclului universitar” a spus Carmen Buruiana, HR Manager, BitDefender Romania.

Cei interesaţi să participe în acest concurs pot afla mai multe accesând itec.ligaac.ro.


Despre „Academica”
„Academica” este un proiect demarat de BitDefender şi reprezintă un program amplu de educare a studenţilor în domeniul securităţii informatice şi de promovare a excelenţei în educaţie. În cadrul programului, specialiştii BitDefender susţin o serie de cursuri, seminarii şi workshop-uri în centre universitare, participă alături de studenţi la acţiuni care stimulează inventivitatea şi creativitatea acestora. Cei admişi în program beneficiază de training-uri, cursuri de formare profesională, iar eforturile depuse se concretizează în obţinerea de certificări tehnice şi premii. Prin acest program, BitDefender pune la dispoziţia studenţilor programe de internship şi practică într-un mediu de lucru performant şi multicultural şi oferă oportunităţi de angajare celor mai pasionaţi şi creativi studenţi.

Despre Liga AC
A fost înfiinţată în anul 1990, este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi apolitică, având ca scop reprezentarea studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoarea din cadrul “Politehnicii” Timişoara, apărarea drepturilor şi intereselor acestora şi organizarea de evenimente socio-culturale.


Share