www

Ultimele știri

BitDefender Internet Security 2011, procentaj de 100% în blocarea URL-urilor infectate

February 2011


BitDefender a detectat toate categoriile de malware folosite în cel mai recent test realizat de laboratorul independent AV-Test.org

BUCUREŞTI, România – 25 Februarie 2011 – BitDefender®, liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a blocat în procentaj de 100%  linkurile infectate la testul de simulare a situaţiilor reale din cadrul celei mai recente sesiuni de evaluare AV-Test.org. Acest test este organizat în fiecare lună de centrul de cercetare independent AV-Test.org şi măsoară performanţa produselor de securitate prin simularea comportamentului real al utilizatorilor de internet. 

Sesiunea din ianuarie 2011 a testului de simulare a situaţiilor pe care utilizatorii le-ar putea întâlni în interacţiunea lor zilnică cu calculatorul s-a desfăşurat pe platforma Windows 7. Folosirea linkurilor de test infectate reproduce situaţii reale de interacţiune online a utilizatorilor. Totodată, adresele URL infectate sunt accesate printr-un browser care permite executarea ameninţării, dacă aceasta nu este blocată de produsul de securitate.

Testul de simulare a ameninţărilor reale oferă utilizatorilor o perspectivă relevantă asupra tipului de protecţie furnizat de BitDefender, pentru că se bazează pe felul cum reacţionează consumatorii în mod real la diverse situaţii din mediul online”, a declarat Viorel Canja, Head of AntiMalware Labs la BitDefender.

Totodată, la începutul lunii, suita de securitate BitDefender Internet Security 2011 a primit certificarea AV-Test pentru rezultatele obţinute în trimestrul 4 al anului 2010. BitDefender a detectat în totalitate ameninţările ce simulează situaţii reale şi a obţinut punctaje superioare pentru capacitatea de protecţie şi dezinfecţie împotriva malware, repararea sistemului după o infecţie, precum şi pentru uşurinţa în utilizare”, a continuat Viorel Canja.

AV-Test.org este unul dintre cele mai prestigioase laboratoare de testare şi analiză a performanţei şi a modului de funcţionare pentru soluţiile de securitate a informaţiilor.

Notă:  Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.


Share