www

Ultimele știri

Bitdefender este cel mai bun produs de securitate, conform testărilor comparative derulate de AV-test.org în Q2/2011

August 2011


BitDefender Internet Security, punctaj de 100% la protecţie

 

liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, anunţă rezultatele celei mai recente sesiuni de testare realizată de organizaţia independentă AV-Test, unde a reuşit performanţa să obţină punctajul maxim pentru protecţia sistemelor.

Cu un punctaj maxim la categoria protecţie şi aflat pe primul loc, din punct de vedere al rezultatelor, la categoriile repararea sistemului şi impactul asupra performanţei calculatorului, Bitdefender a fost produsul de securitate numărul 1 în cadrul celei mai recente sesiuni de testare organizate de AV-Test.

Nu cu mult timp în urmă, Bitdefender şi-a surclasat concurenţa în cadrul sesiunii de testare AV-Test  organizate pentru primul trimestru al anului, obţinând punctaje foarte bune la toate categoriile. Ca şi acum, Bitdefender a fost singurul produs de securitate care a obţinut punctaj maxim pentru protecţia sistemului.

„La toate testările de specialitate AV-Test din ultima vreme, Bitdefender a obţinut cele mai bune rezultate, ceea ce întăreşte poziţia dominantă pe care o ocupă tehnologiile noastre pe piaţa de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of Labs Bitdefender. „Este un moment foarte important pentru noi, am reuşit să ne menţinem în fruntea clasamentului realizat de AV-Test timp de două trimestre consecutive, în faţa unor competitori puternici”, a continuat acesta.

„Încă o dată, Bitdefender se află în fruntea clasamentului nostru. Să obţii acest rezultat în ambele trimestre, cu un punctaj record în Q2, este cu adevărat o realizare. Felicităm echipa Bitdefender pentru aceste performanţe”, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-test.org.

În ultima perioadă, Bitdefender a primit o mulţime de evaluări pozitive în presa de IT, cât şi în publicaţiile pentru consumatori de peste tot din lume. Recent, BitDefender a fost votat "cel mai bun produs de securitate", în urma testului comparativ derulat de organizaţia Stiftung Warentest din  Germania şi a primit mult-râvnita recomandare „Best Buy” de la publicaţia Which?. Suita de securitate 2011 s-a mai bucurat de recenzii pozitive în publicaţii IT de top, precum Computer Shopper sau Computeractive.

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.


Share