www

Ultimele știri

BitDefender ® sprijină performaţa tinerilor cercetători din Universitatea din Bucureşti.

May 2010


BitDefender ®sprijină performanţa tinerilor cercetători din Universitatea Bucureşti, Facultatea de Biologie.

Bucureşti, România - 21 Mai 2010 - BitDefender ®, producătorul multiplu premiat pentru soluţiile sale anti-malware, sprijină performanţa tinerilor cercetători din Universitatea Bucureşti, Facultatea de Biologie. Sesiunea de comunicări ştiinţifice a Facultăţii de Biologie este un concurs dedicat studenţilor, tineri cercetători, aflat la a V-a ediţie.

Sesiunea de comunicări a avut loc joi, 20 mai 2010 şi a fost organizată pe 2 secţiuni ce s-au desfăşurat în paralel. Au fost prezentate lucrări de biologie moleculară şi biochimie, genetică, microbiologie, biofizică, fiziologie şi ecologie, studenţii având şansa de a-şi face cunoscute rezultatele originale ale activităţii de cercetare, ce se desfăşoară în cadrul centrelor de cercetare din Facultatea de Biologie, sub îndrumarea cadrelor didactice şi a cercetătorilor seniori.

La finalul competiţiei, fiecare student premiat a primit din partea BitDefender câte o licenţă BitDefender Internet Security, valabilă un an.

„Sprijinul pe care îl oferim prin participarea în astfel de evenimente reprezintă o tradiţie deosebit de importantă pentru BitDefender şi are ca scop încurajarea performanţei în diferite arii de expertiză, contribuind la sprijinirea eforturilor celor care doresc să atingă excelenţa profesională” a menţionat Carmen Căpitănescu, Marketing Manager România , BitDefender.

„BitDefender este mereu alături de tineri pentru a-i sprijini în proiectele şi iniţiativele lor şi pentru a le deschide calea către noi oportunităţi. BitDefender va premia, ca şi până acum, rezultatele celor mai pasionaţi şi creativi tineri şi eforturile lor de a învăţa lucruri noi şi de a descoperi noi orizonturi” a spus Carmen Buruiana, HR Manager, BitDefender Romania.


Share