Remedierea erorii de instalare Bitdefender „Aplicația pe care încercați să o instalați nu este o aplicație verificată de Microsoft”

Atunci când încercați să instalați Bitdefender pe Windows, este posibil să întâmpinați mesajul de eroare: Aplicația pe care încercați să o instalați nu este o aplicație verificată de Microsoft. Instalarea aplicațiilor din Magazin vă ajută să vă protejați PC-ul și să îl mențineți în bună stare de funcționare. Obțineți aplicații din Magazin.

 

Fix Bitdefender installation error "The app you're trying to install isn't a Microsoft-verified app"

De ce vedeți acest mesaj

Mesajul "Aplicația pe care încercați să o instalați nu este o aplicație verificată de Microsoft" indică faptul că PC-ul dvs. este setat să permită numai instalări de aplicații din Magazinul Microsoft din unul dintre următoarele motive:

  • App Source Restriction Settings: În Windows 10 și Windows 11, caracteristica App Recommendations (Recomandări aplicații) restricționează instalările de aplicații la cele descărcate numai din Microsoft Store. Această setare este concepută pentru a se asigura că sunt instalate numai aplicațiile care au fost analizate și verificate de Microsoft, îmbunătățind securitatea și stabilitatea.
  • S Mode: Dacă dispozitivul rulează Windows 10 sau Windows 11 în S Mode, acesta restricționează instalarea aplicațiilor la cele disponibile numai din Microsoft Store. S Mode este o versiune simplificată a Windows care restricționează instalările doar la aplicațiile din Microsoft Store.

 

Cum remediați mesajul "Aplicația pe care încercați să o instalați nu este o aplicație verificată de Microsoft" pe Windows

Pentru a remedia mesajul de eroare "The app you're trying to install isn't a Microsoft-verified app" (Aplicația pe care încercați să o instalați nu este o aplicație verificată de Microsoft), trebuie să luați în considerare următoarele acțiuni în funcție de cauza de bază:

 

Urmând acești pași, veți reuși să instalați cu succes Bitdefender pe Windows fără să întâmpinați mesajul de eroare Microsoft.