Ghid de depanare: Protecție pentru e-mail dezactivată

Bitdefender Protecție pentru e-mail vă monitorizează contul de email prin scanarea e-mailurilor primite pentru a detecta potențiale amenințări cibernetice. Există cazuri în care această funcție poate fi dezactivată pentru o anumită adresă mail. Acest ghid are scopul de a vă ajuta să înțelegeți de ce Protecția e-mail ar putea fi dezactivată și de a vă oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să o restaurați pentru a asigura o protecție continuă pentru contul dvs. de e-mail.

 

Notificare prin e-mail

Dacă Protecția pentru e-mail se dezactivează, veți primi o notificare prin e-mail cu următorul conținut:

Subiect: Protecția pentru e-mail Bitdefender a fost dezactivată. Reactivați protecția.

Email: Bitdefender Email Protection got disabled. Reactivate protection for this email account. Bitdefender Email Protection is currently disabled because we lost access to this email account. This can happen if you changed your password or access permissions were removed. What do I need to do? To continue protecting this email account, open Email Protection from the Bitdefender Security app and Sign in to reauthorize access permissions.

Avertizare în interfața

În aplicația Bitdefender Security și în contul client Bitdefender Central se va indica adresa contului de email afectat, indicând că protecția este dezactivată și necesită reautorizare.

Protection disabled

 

De ce este dezactivată Protecția e-mail?

Funcția Bitdefender Protecție pentru e-mail se poate dezactiva din mai multe motive, chiar dacă aveți un abonament activ. Aceste motive includ:

  • Schimbarea parolei: Schimbarea parolei contului de e-mail poate face ca Bitdefender să piardă accesul la cont.
  • Acces revocat manual: Este posibil să fi revocat din greșeală sau intenționat permisiunile direct din setările contului de e-mail.
  • Cerință de autentificare Google Reauthenticare: La fiecare 6 luni Google vă solicită să reautentificați aplicațiile terțe conectate la contul dvs. de Gmail. Google va trimite memento-uri înainte de expirarea accesului pentru a vă ajuta să îl reînnoiți la timp.

 

Cum reautorizați Protecția pentru e-mail

Urmând pașii de mai jos, vă puteți asigura că e-mailul dvs. rămâne protejat de Bitdefender. Nu uitați să reînnoiți proactiv permisiunile și să răspundeți prompt la orice notificări de la Google sau Bitdefender privind problemele de acces.